Джессіка Білл та Джастін Тімберлейк звернулися до адвоката з розлучень

12.02.2020
Джессіка Білл та Джастін Тімберлейк звернулися до адвоката з розлучень

Джессіка Білл.

Здається, ще одна красива сімейна пара стоїть на порозі розлучення.
 
 
Так, стало відомо, що Джессіка Білл та Джастін Тімберлейк звернулися до адвоката з розлучень, щоб спрогнозувати, що буде з їхніми активами у разі, коли вони розірвуть свої шлюбні обіцянки. Сумно, що в таких випадках пара думає про активи, а не про дітей.
 
 
Те, що відбувся розкол у стосунках Білл—Тімберлейк, стало відомо, ще коли Джастіна «застукали» на гарячому: актор і співак прогулювався зі своєю партнершею по фільму «Палмер» Алішею Уейнрайт. І все б нічого, але парочка весь час трималася за руки, а у Джастіна не було обручки на пальці.
 
 
Проблеми в сімейному житті бувають у кожної пари. От і Джессіка з Джастіном вирішили поборотися за свою сім’ю, тож почали відвідувати сімейного психолога.
 
Та, схоже, його поради не допомогли, адже повернути довіру після зради чи бодай натяку на неї дуже важко: як кажуть, розбиту чашку склеїти можна, та чи буде вона придатна для вживання...
 
Люди, близькі до подружжя, кажуть, що їхні стосунки вже не подають ознак життя і питання стоїть не «якщо», а «коли» пара розлучиться.
 
Нагадаємо, співак та актриса почали зустрічатися ще в 2007-му, а побралися в 2012-му, разом виховують сина Сайласа Рендала, названого на честь діда Джастіна.