Зірку серіалу «Величне століття» Аднана Кочу засудили майже до 17 років ув'язнення

11.02.2020
Зірку серіалу «Величне століття» Аднана Кочу засудили майже до 17 років ув'язнення

Аднан Коч.

Після тріумфальної ходи серіалу «Величне століття» українці дізналися більше не лише про нашу знамениту співвітчизницю Роксолану, а й про наявність турецького кінематографа як такого.
 
 
Заговорили й про зірок тамтешнього «голлівуду», адже слідом за цим серіалом «підтягнулися» й інші, що заполонили наші екрани після того, як перестали транслювати російське «мило».
 
 
Нещодавно кіношний світ вразила новина: зірка серіалів «Величне століття» та «Схід-Захід» Аднан Коч засуджений на 16 років і 8 місяців (!) тюремного ув’язнення.
 
 
Такий жорсткий вирок актор отримав не за вбивство чи зґвалтування, а за наркотики та збройний спротив поліції. Антинаркотичну операцію в передмісті Стамбула успішно провела тамтешня поліція, завербувавши торговця наркотою Сінана Бозбуруна.
 
В одному з кафе було призначено зустріч із Кочем, куди він прибув зі своїм братом та трьо­ма товаришами. Там їх і пов’язали представники Департаменту боротьби з наркотичними злочинами, коли наркоділок передав їм кокаїн та метамфетамін.
 
Проте «бригада» Аднана не хотіла просто так здаватися, тож використала вогнепальну зброю, зав’язався мало не бій, у ході якого було поранено шістьох правоохоронців, але й наркоділки постраждали також.
 
Крім Коча, тюремні вироки отримали й решта учасників оборудки — від 4 до 17 років. Про таку успішну і водночас непримириму боротьбу з поширенням наркотиків у нашій країні можна лише мріяти.