Мама Леді Гаги розповіла про дитячі психологічні травми співачки

05.02.2020
Мама Леді Гаги розповіла про дитячі психологічні травми співачки

Леді Гага.

Про постійні депресивні стани відомої виконавиці Леді Гаги преса повідомляє, як про прогнози погоди, мало не щотижня.
 
 
Такий стан душі співачки провокує і професійне вигорання, адже концерти, спілкування з публікою та пресою вимагають чимало емоцій, і невлаштованість особистого життя.
 
 
А ще причина душевного неспокою криється в дитячих психічних травмах, про які розповіла громадськості мама зірки — Сінтія Джерманотта (нагадаємо, справжнє ім’я Леді Гаги — Стефані Джоан Анджеліна Джерманотта).
 
 
Дівчина завжди вирізнялася серед однолітків своєю оригінальністю, незвичністю, а таких у колективі скрізь, м’яко кажучи, недолюблюють.
 
Тож проблеми у спілкуванні з ровесниками, як і статус «білої ворони» у дитинстві дуже непокоїли дівчинку, яка впадала через це в депресію.
 
Яскрава індивідуальність створювала проблеми у підлітковому віці, проте дуже допомогла Стефані у професійній кар’єрі, адже саме самобутність співачки вирізняє її серед незлічимого числа інших талановитих, але не таких яскравих виконавців.
 
Мама співачки ще в 2012 році створила організацію Born This Way, яка надає психологічну підтримку людям із хронічною депресією. Фонд допомагає людям розкрити свої таланти і реалізувати себе в житті.