Вже модель та акторка: 12-річна донька Міли Йовович Ева впевнено крокує по стопах матері

31.01.2020
Вже модель та акторка: 12-річна донька Міли Йовович Ева впевнено крокує по стопах матері

Міла Йовович.

Кажуть, яблуко від яблуні далеко не падає.
 
 
І це чудово, коли яблуня приносить смачні і корисні плоди, як, скажімо, Міла Йовович, яка, до речі, на останньому триместрі вагітності.
 
 
В актриси наразі підростає двоє доньок — 12-річна Ева Габо та 4-річна Дашіел Іден (актриса заміжня за режисером знаменитої «Обителі зла» Полом Андерсоном).
 
 
І так само, як і мама, донька Міли мріє стати актрисою.
 
При цьо­му, як свого часу мама Йовович, Міла чимало часу приділяє заняттям доньки як у звичайній школі, так і у різноманітних гуртках з акторської майстерності, водить її на прослуховування.
 
Варто зазначити, що вже є перші успіхи — дівчинка знялася у масштабному фільмі, який скоро вийде на екрани, а нещодавно Еву, як свого часу і її маму, зняли для обкладинки британського журналу Love, для якого в різні роки знімалися Мадонна, Шер, Кейт Мосс, Майлі Сайрус та інші знаменитості. 
 
Міла Йовович неймовірно пишається успіхами доньки, але при цьому не забуває про дисципліну і наполегливість у здобутті знань, адже в дитинстві вона пройшла всі щаблі по дорозі на голлівудський олімп.
 
У своєму «Інстаграмі» актриса записала звернення до доньки, в якому дала настанови для неї: «Ева, ми з твоїм батьком завжди вчили тебе, що мріяти про велике — це лише маленька часточка битви. Наполеглива праця і дисципліна — ось справжній секрет успіху, і ти засвоїла це!».