Оля Полякова здійснила успішний тур по США і вирушила на відпочинок до Мексики

29.01.2020
Оля Полякова здійснила успішний тур по США і вирушила на відпочинок до Мексики

Оля Полякова.

Після важкої праці хочеться відпочити, а якщо працюєш не вдома, не в комфортних умовах офісу, а гастролюючи за океаном, то релакс просто необхідний.
 
 
Тож і наша зіронька Оля Полякова після успішного туру Америками (по США та Канаді) вирішила поповнити сили та набратися нових емоцій від подорожі у Мексику.
 
 
Співачка не обмежилася лежанням на пляжі під ласкавим сонечком, а й поїздила на екскурсії. Але ж, ну який відпочинок зірки без фоточок в «Інстаграмі»?
 
 
Оля також виклала свої фото на тлі мексиканських кактусів, підписавши їх: «Текіла тут і справді хороша. А виробляють її з голубої агави, яка росте довкола мене».
 
Далі співачка написала, що зігріваючий напій роблять не з «листя» кактуса, а з «шишечки», яка росте під землею, і спитала, чи її прихильників цікавить процес виготовлення текіли. Виявилось, їх більше цікавить процес споживання. 
 
До слова про гастролі співачки. Полякова у рамках туру «Королева ночі» виступала у клубах Маямі, Нью-Йорка, Чикаго та Торонто, і, треба сказати, всюди були аншлаги.
 
Звісно, публіка всюди складалася з української діаспори, яка дуже тепло й емоційно зустрічала співачку.
 
Особливо зворушили глядачів у Чикаго слова Олі після виступу: «Боже, яке це  велике щастя перелетіти через пів землі і побачити всіх вас... Я хотіла вам побажати багато щастя, грошей, багато здоров’я... Щоб ми, українці, хотіли жити у своїй країні, щоб у нас там було так добре і нам нікуди не хотілося їхати. А найголовніше, щоб у нашій країні якомога швидше був мир».