Тейлор Свіфт розповіла, як катувала себе голодуванням

28.01.2020
Тейлор Свіфт розповіла, як катувала себе голодуванням

Тейлор Свіфт.

Невпевненість підлітків у своїй привабливості часто призводить до непередбачуваних наслідків, а коли цей підліток — зірка-початківець, то все ще більше ускладнюється, адже за тобою спостерігає мало не весь світ.
 
 
Щось подібне свого часу переживала і мегастар Тейлор Свіфт (про суперпопулярність співачки свідчать її гонорари — за минулий рік вона стала найуспішнішою у фінансовому плані виконавицею, адже заробила 185 млн доларів).
 
 
30-річна зірка, яка переживає сімейну драму, адже в її мами діагностували рак грудей, зізналася пресі, як через недоїдання мало не втрачала свідомість просто на сцені. Коли їй виповнилося 18 років, вона потрапила на обкладинку Таблоїду із заголовком «Вагітна у 18?».
 
 
Для дівчини це був шок, адже ні про яку вагітність не йшлося — просто на ній була кофтинка, яка занадто облягала її не зовсім плаский живіт. Співачка пережила такий стрес, що просто перестала їсти. Дійшло до того, що вона мало не мліла від голоду під час виступів, що потребують чимало сил, яких у виснаженої дівчини не вистачало.
 
Співачка зізнається: якби їй хтось вчасно підказав, що все у неї гаразд із фігурою, то вона б не виснажувала себе голодом і не страждала харчовими розладами. Виявляється, і зірки комплексують, про що Тейлор нарешті змогла зізнатися собі й пресі перед прем’єрою фільму Miss Americana, в якому йдеться про становлення її як співачки.
 
«Якось перед фотосесією стиліст сказав, що в мене ідеальна фігура і навіть не потрібно підганяти під мене одяг», — розповіла Тейлор.
 
Після цього дівчина повірила, що в неї гарна фігура і не потрібно виснажувати себе дієтами і сумнівами. Панна Свіфт рада, що змогла нарешті зізнатися в цьому і її сумний досвід допоможе комусь переосмислити своє життя і побороти нав’язані суспільством стереотипи.