«Ха-ха, приїхали...»: юзери глузують із персональної виставки «картин» Брітні Спірз у Франції

22.01.2020
«Ха-ха, приїхали...»: юзери глузують із персональної виставки «картин» Брітні Спірз у Франції

Брітні Спірз.

Новина про те, що у французькому містечку Фіжак відкрито першу персональну виставку «картин» Брітні Спірз, викликала не те щоб здивування, а певний шок.
 
 
По-перше, чому у Франції, по-друге, хто відкрив цей талант у співачки і спонсорував цю виставку в галереї Sympa? Назва виставки проста і невибаглива, як і самі пісні поп-зірки, — «Іноді потрібно просто погратися».
 
 
Те, що заняття живописом для Брітні це просто гра, зрозуміло вже з першого погляду на її, з дозволу сказати, картини.
 
Про це свідчать і дописи підписників соцмереж зірки: «Сподівають, це жарт?» — один із нейтральних коментів, бо інші просто саркастичні й убивчі: «Це вже занадто!», «Ха-ха, приїхали...», «Для чого ви заохочуєте це?» тощо.
 
Та цікавіше те, що одна з картин співачки, на якій зображено фіолетові квіти з її саду, була раніше виставлена на доброчинному аукціоні в Лас-Вегасі і її придбав телеведучий Робін Лінч за 10 тисяч доларів (йшлося, що виручені кошти будуть передані жертвам стрілянини на музичному фестивалі Root 91 Harvest).
 
Проте це все одно не є підтвердженням таланту живописця у Спірз, бо, вважають її фоловери, таке може намалювати і трирічна дитина.