Поліцію Палм-Біч підняв на ноги папуга, який волав з вікна «Випустіть мене!»

14.01.2020
«Випустіть мене, випустіть мене!» — почула жителька Флориди і, звісно ж, не змогла не відгукнутися на цей крик про допомогу.
 
Яким же було здивування співробітників поліції округу Палм-Біч, які прибули на виклик, коли їм довелося затримати чоловіка, а він нічого й не підозрював і спокійно ремонтував під будинком своє авто.
 
Автолюбителя допитали аж четверо заступників місцевого шерифа, піднятих по тривозі, про крики нібито утриманого в неволі, на що чоловік пройшов у власний будинок і виніс... папугу, який продовжував кричати і вимагати волі. Представникам охорони правопорядку не залишилося нічого іншого, як розсміятися.
 
Господар же пташки-балакуна представив її копам, а також познайомив пернатого із сусідкою, яка й викликала поліцію. Бешкетника звати Рембо, а навчився кликати на допомогу він давно.
 
Подібна історія, на цей раз і справді кримінальна, трапилася з папугою в голландському Утрехті, де затримали грабіжника магазину, на плечі якого сиділа птаха. Так і довелося відправити за ґрати злодія і його «подільника».
 
Проте в буцегарні не знайшлося клітки, куди можна було б посадити папугу, тож довелося саджати в одну камеру з господарем. Розчулені поліцейські принесли пернатому водички і білого хліба, бо ж пташка не винна у злочинах хазяїна. 
 
Варка ВОНСОВИЧ