Тільки тверда позиція веде до перемог,

18.12.2019
Григорiй Омельченко в «УМ» від 4.09.2019 р., класифікуючи агентуру КДБ, назвав особливо цінних агентів впливу. В особі Медведчука (Соколовського та Рабіновича (Жолудя) маємо цих агентів, яких Путін узяв на особистий зв’язок, вони перебувають у владі, володіють телеканалами, їх використовують як резидентів, особисто і через ЗМІ впливають на населення України, а також на дії влади, через пропаганду своїх капітулянтських законопроєктів, мають можливість безперешкодно їздити в Москву і особисто доповідати шефу Путіну про події в Україні та одержувати від нього нові завдання щодо її ослаблення та знищення. 
Путін, погрожуючи, вже застеріг нову владу, щоб вона не чинила ніякого тиску на кадебістську опозицію, як це було при Порошенку.
Англія 80 рокiв тому на самоті вела війну з Німеччиною. Чи міг хтось з англійських лордів спокійно, не криючись, літати в Берлін і доповідати Гітлеру про події і плани Англії в боротьбі з Німеччиною? Крім України, такого ще світ не бачив, не чув і не читав. Воістину, Україна — унікальна країна, як і її керівництво та народ, що дозволяють відкрито працювати путінській агентурі.
Путін звик добиватися своїх цілей через «зелених» чоловічків, обурений натовп, агентів впливу і таких партій, як «Опозиційна платформа — За життя», що зіграли ключову роль в анексії Криму та окупації частини Донбасу. Пішовши, за бажанням Путіна, на Мінські угоди, Україна воює вже шостий рік, а Росія не виконала ще жодного зобов’язання з цих угод. На вимогу Путіна звільнивши бо­йовика Цемаха, свідка розстрілу рейсу МН17, Україна ризикує залишитись без підтримки Заходу у війні з Росією. Для державного керівництва 14 тисяч загиблих і героїчний подвиг наших розвідників нічого не варті. Основне бажання Путіна — повісити цей теракт на Україну. Це йому вдасться при такій поведінці керівництва держави.
Біда України, що при владі перебувають люди, які не думають стратегічно, а лише тактично, слухаючи радників, які схиляють їх до неправильних дій.
Ізраїль ніколи б не мав своєї держави, якби дослухався порад Заходу. Україна  не стала б державою, якби Рух послухався порад президента США Буша-старшого. Поступки ворогу завжди грають на його користь. Тільки тверда позиція щодо національних інтересів веде до перемоги. 
І. ШІМАНЧУК
Рівне