Меган Маркл знову в епіцентрі скандалу: підпрацьовувала у телешоу в сексуальному образі

10.12.2019
Меган Маркл знову в епіцентрі скандалу: підпрацьовувала у телешоу в сексуальному образі

Меган Маркл.

Ще два роки тому світ вітав порушення таких незворушних правил королівського дому, як одруження претендента на британський престол (нехай і в якійсь там енній імовірній ситуації) із мало того що розлученою жінкою (подібний вчинок коштував трону дядечку королеви Єлизавети — Едуарду), та ще й темношкірою.
 
 
Та з часом сама Меган Маркл (яка й була «предметом» цих порушень і викликала несамовиту симпатію пересічних британців) стала об’єктом пересудів, адже всім відомо, як в Англії люблять свою королеву і болісно переживають, коли хтось висловлює непоштивість до Її Королівської Величності.
 
 
Американка постійно відхиляє запрошення бабусі чоловіка то провести літню відпустку разом (посилаючись на те, що сину Арчі зашкодять переїзди, а тим часом пара летить із немовлям на Ібіцу «тусуватися»), то сімейні свята.
 
Нещодавно Меган нібито хотіла провести День подяки, який в Америці є сімейним святом, зі своєю матір’ю, проте інсайдери стверджують, що сімейство Гаррі—Меган відпочивало в Канаді, а не в Лос-Анджелесі.
 
Ось і Різдво, на яке пару запросили в Букінгемський палац, молодята збираються провести не з королівським сімейством, а з матір’ю Меган — Дорією (з якою можна було відсвяткувати День подяки, але...). 
 
Та навіть не це обурило пуританських британців, а знімки, з яких видно, як ще вчора їхня улюблениця, а нині — об’єкт критики, на зорі своєї акторської кар’єри підпрацьовувала в дешевому телешоу і підносила учасникам валізочки з призами.
 
Нинішня герцогиня зафіксована там у коротенькій сексуальній сукні з глибоким декольте в образі подружки Санта Клауса. Ну що ж, учора ти прислуговувала іншим, а сьогодні вже прислуговують тобі...