13-річна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло офіційно змінила ім'я на Джон

06.12.2019
13-річна донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло офіційно змінила ім'я на Джон

Анджеліна Джолі з донькою.

Про те, що біологічна донька Анджеліни Джолі Шайло Нувель Джолі-Пітт ще з малечку просила називати себе хлопчиком, купувати їй хлопчачий одяг, уже нікого не дивує.
 
 
Дійшло до того, що з 12-річного віку дитина почала вживати гормони, а рік тому і взагалі лежала в одній із клінік Санта-Моніки під наглядом матусі з невідомо якою метою.
 
 
Тепер же 13-річна дівчина офіційно змінила ім’я на чоловіче — Джон (ще з чотирирічного віку дівчинка просила саме так її називати).
 
Та й це ще не все: скандальна сімейка вирішила йти до кінця у гонитві за подачею сенсацій для преси (адже відомо — пишуть, отже, пам’ятають) і нещодавно всі глянцеві ЗМІ облетіла чергова новина — 44-річна Анджеліна Джолі помічена у зв’язках зі своєю колегою по акторському цеху 32-річною Еван Рейчел Вуд (відомою у нас не стільки своїми кінороботами, скільки романом зі світовою зіркою Мериліном Менсоном).
 
Еван називають у певному сенсі дикою — вона постійно експериментувала в сексуальних стосунках то з чоловіками, то з жінками. Її камінг-аут відбувся ще в 2010 році, коли вона на запитання преси відповіла, що не бачить різниці у статі партнера, адже коли зустрічаєш хорошу людину, яка тобі подобається, то не звертаєш увагу на те — жінка це чи чоловік. 
 
Щодо відомої кінозірки Джолі, то всі, мабуть, уже призабули її походеньки, адже перший сексуальний експеримент із представником протилежної статі самої Енджі стався, ще коли їй був лише 21 рік, а «предметом» проб і помилок стала партнерша по фільму Дженні Шиміцу. Мало відома на той час Джолі ще тоді заявляла про свою бісексуальність.
 
Проте після цього досвіду (можливо, за підказкою свого агента) актриса зустрічалася лише з чоловіками. Та важке розлучення з Бредом Піттом далося взнаки, тож Анджеліна вирішила повернутися до попереднього досвіду стосунків, мабуть, сподіваючись, що цей зв’язок не завдасть їй стільки болю.