У Каневі за розпорядженням міського голови засипали каналізаційні люки

27.11.2019
У Каневі за розпорядженням міського голови засипали каналізаційні люки

Ось як каналізаційні люки «закрили» піском. (Фото з сайта Канівської міської ради.)

У Каневі вирішили радикально боротися з відкритими каналізаційними люками і засипали їх піском.
 
Як повідомляють у Канівській міській раді, питання відсутності кришок на каналізаційних люках  неодноразово порушувалося на нарадах та засіданнях за участі міського голови Ігоря 
Ренькаса. 
 
Кажуть, комунальники купують і встановлюють нові кришки, але їх крадуть знову. Однак інші установи, які теж мають незакриті люки, зокрема, де прокладено мережі телефонного зв’язку чи інтернету, жодних дій для убезпечення людей від нещасного випадку не вживають.
 
Тож на початку листопада очільник міста Ігор Ренькас попередив, що в разі невирішення проб­леми — перейде до радикальних дій.
 
«Ми граємося з вогнем! Не дай Бог у відкритий люк впаде дитина! Даю тиждень на те, щоб накрити всі люки. Інакше — засиплю всі щебенем», — пригрозив комунальникам міський 
голова.
 
І виконав свою обіцянку. Після неодноразових звернень до всіх власників каналізаційних люків, розташованих по місту, з метою упередження нещасних випадків два незакриті каналізаційні люки, розташовані на вулиці Успенській та на повороті вулиць Калініна і Маяковського, було засипано піском. Про це міський голова сам повідомив депутатам міськради на останній сесії.