Тейлор Свіфт обігнала Майкла Джексона за кількістю нагород American Music Awards

27.11.2019
Тейлор Свіфт обігнала Майкла Джексона за кількістю нагород American Music Awards

Тейлор Свіфт.

Щорічна церемонія вручення музичних нагород American Music Awards 2019 не обійшлася без сенсацій і скандалів.
 
 
Були тут, як завжди, переможці у номінаціях «Відкриття року», «Найкращий виконавець», «Найкраща композиція» та багато інших, зіркові гості та не менш зіркові учасники.
 
 
Так, на сцені виступили улюбленці публіки Біллі Айліш, Селена Гомес, Крістіна Агілера, Шон Мендес, Каміла Кабелло та багато-багато інших.
 
 
Спеціальний номер до 25-річчя легендарного альбому Dookie підготувала група  Green Day. Ще один чвертьсторічний ювілей дебюту на American Music Awards відсвяткувала легендарна Тоні Брекстон.
 
Та найбільшою сенсацією цьогорічної церемонії, без сумніву, стала суперпопулярна в США та й не тільки поп-виконавиця Тейлор Свіфт, адже цьогоріч вона отримала п’ять нагород (улюблене відео, улюблений альбом, улюблений виконавець, дорослий виконавець та виконавець року), що в сукупності в її творчій кар’єрі склало аж 29 нагород АМА, що в історії музичної премії стало абсолютним рекордом за кількістю премій.
 
Слід нагадати, що за сумою нагород ця не зов­сім мініатюрна дівчина (її зріст складає 178 см) побила самого короля поп-музики Майкла Джексона з його 24 преміями.
 
«Це був складний рік мого життя, але й дивовижний водночас», — сказала співачка, отримуючи заслужені нагороди.
 
А скандалом церемонії стала заборона колишньої музичної студії Big Machine, з якою співпрацювала Тейлор, виконувати старі хіти на сцені АМА. Зрештою, було досягнуто компромісу і співачка виконала мікс зі старих хітів. Міс Свіфіт вийшла на сцену в білосніжній сорочці, на якій великими чорними буквами були надруковані назви попередніх альбомів, окрім останнього – Lover, за який вона й отримала нагороду.