«95 квартал» під куполом: як «слуги народу» один за одним потрапляють у сексуальні скандали

22.11.2019
Активних у всіх сенсах «слуг народу» лихоманить не по-дитячому. Гормони, вони, бачите, такі підступні, особливо у фазі зриву і зливу... інформації. 
 
Слуг накрив черговий секс-скандал. А що? Нерегулярно жити не заборониш. Тим більше, лікарі радять. 
 
Ой, виявляється, слуги такі «витiвники»! В стилі «95 кварталу»! Політичне шоу пішло як по маслу! Та й Кива виявися легким на руку! 
 
Далі — Богдан Яременко показав приклад, як можна «вільним демократам» витати думками на парламентських засіданнях. 
 
Потім епіцентр сексуальної уваги переметнувся до заступниці міністра транспорту та інфраструктури Олександри Клітіної, котра також потрапила в постільний скандал.
 
Мовляв, мрія про високу посаду — це напрочуд сексуально. Щоправда, пані Клітіна геть усе заперечила на своїй сторінці у «Фейсбуці». Ну, зрозуміло, все ці кляті журналісти понавигадували. 
 
Аж тут нова історія. Ще закрученіша. З бородою. У ЗМІ з’явилась інформація, що нардеп від СН, мажоритарник 153-го округу Рівненської області Роман Іванісов свого часу відбував покарання у виправній колонії за зґвалтування неповнолітньої. 
 
У відповідь Іванісов у себе у «Фейсбуці» опублікував копію довідки про відсутність судимості. 
 
Генеральний прокурор Руслан Рябошапка  також заявив про погашення судимості нардепом.
 
Проте Генеральна прокуратура України оприлюднила спростування, згідно з яким інформація Рябошапки про погашення судимості «слуги народу» є непідтвердженою. 
 
Лідер фракції «Слуга народу» Давид Арахамія не став заступатись за однопартійця, заявивши, що треба зупиняти член­ство Іванісова в партії і фракції на час проведення детальної перевірки всіх обставин інциденту. 
 
Пізніше стало відомо, що Роман Іванісов дійсно на час перевірки покинув фракцію. 
 
Отже, метод «індукції» — від приватного до загального — вказує: «Складна політична ситуація в Україні створює сприятливі умови для сексуально-терористичних актів». Ну, якщо «сприятливі», тоді все ясно. 
 
Але за таких, упевнено крокуючих тенденцій, для опозиції робота полегшується, — в еротично-політичних лавах СН може програтись сценарій, давно відомий iз класики: «Лавина зійшла з гір — і всі лижники прибули одночасно».