«Матір Драконів» Емілія Кларк зізналась, чи поставила б принца Вільяма на коліна

19.11.2019
«Матір Драконів» Емілія Кларк зізналась, чи поставила б принца Вільяма на коліна

Емілія Кларк.

Ім’я зірки «Ігри престолів» (хоча більшість уподобала її в головній ролі мелодрами «До зустрічі з тобою») Емілії Кларк постійно перебуває то на вустах шанувальників її таланту, то на сторінках глянцю, адже всім цікаво, де вона, з ким вона, наскільки серйозні стосунки акторки з її друзями протилежної статі. 
 
І за останні десять років дівчина постійно підкидала хмизу в багаття глядацької цікавості, адже всім хочеться знати про реальне життя екранної Дейнеріс Таргаріен із фентезійної саги.
 
Нещодавно зірка екрана несподівано збурила інтерес преси, давши незвичне інтерв’ю — дівчина погодилася відповідати на запитання журналу Vanity Fair, будучи підключеною до поліграфа, тобто детектора брехні. Питання були доволі несподівані, іноді незручні, але Емілія чесно зізнавалася в усьому, що й показали детектори «правди».
 
Так, скажімо, акторку, яка є підданою британської королеви, спитали, чи змусила б вона наслідного принца Вільяма стати перед нею на коліно, як це роблять у популярному серіалі піддані матері Драконів.
 
Дівчина знітилася від подібної безтактності і відповіла, що це вона має ставати перед Його королівською високістю на коліна (хоча, за протоколами королівського двору, жінкам достатньо глибокого реверансу).  
 
Прилад показав, що зірка не обманює. Мабуть, так воно і є, адже Емілія знає принца не з чуток — одного разу її запросили бути ведучою благодійного заходу, де вшановували колишніх безпритульних, які зуміли стати до нормального життя.
 
На вечірці був присутній і майбутній король Великої Британії, тож актрису попередили, що вона не може повертатися до принца спиною і звертатися до нього лише «Ваша королівська високість».
 
Але це ніщо в порівнянні з тим, що ця «високість» разом із дружиною дивиться серіал із твоєю участю, тож і схилитися перед цією «висотою» не так уже й складно.