У Звенигородці лісівники відремонтували підвісний міст

08.11.2019
У черкаському місті Звенигородка для жителів тамтешнього мікрорайону Чернячка стало безпечніше діставатися до центру міста у своїх справах. Адже їм капітально відремонтували підвісний пішохідний міст через річку.
 
«Підвісний місток, який з’єднує центр Звенигородки з мікрорайоном Чернячка, працівники Звенигородського лісгоспу реконструювали практично за добу», — розповідають «УМ» у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.
 
Кажуть, жителі міста звернулись до влади з проханням відремонтувати пішохідний місток на Чернячку, адже з роками він струхлявів, а місцями вже почав світити дірами.
 
Кошти на пиломатеріал виділили з міського бюджету, а за реконструкцію взялися працівники ДП «Звенигородське лісове господарство».
 
В оптимально короткий строк бригада лісокомплексу — Віктор Пономаренко, Юрій Колеюк, Віталій Погорілий, Дмитро Діньов та їхній начальник Михайло Дем’янов — справно впоралися з роботою, демонтували старе дерев’яне покриття і встановили нове.
 
«Настил зробили у два шари. Служитиме довго. Проблем із роботою не було. Але, перш ніж ремонтувати, чимало згаяли часу, щоб прибрати сміття, якого назбиралося там дуже багато. Прохання до людей: слідкуйте за порядком у своєму місті», — говорить Михайло Дем’янов.
 
Працівники лісгоспу запевняють, що тепер термін експлуатації містка довжиною у 43 метри значно збільшиться.