Зґвалтування, алкоголізм і груповий секс заради Кетчера: Демі Мур випустила автобіографію

29.10.2019
Зґвалтування, алкоголізм і груповий секс заради Кетчера: Демі Мур випустила автобіографію

Демі Мур.

Ще у вересні голлівудська зірка Демі Мур презентувала свою автобіографічну книжку «Навиворіт», у якій вихлюпнула на читача всі емоційні стреси, які їй довелося пережити у своєму 56-річному житті.
 
Це — і важке дитинство, в якому вона не знала рідного батька, а за нього вважала свого вітчима, який на пару з матір’ю влаштовував пиятики, поки не покинув їх.
 
Потім були п’яні загули матері, яка водила дівчинку-підлітка по барах, аби підчепити собі мужика. Після одного з таких візитів до наливайки вдома 15-річну дівчинку зґвал­тував випадковий відвідувач бару, якого матір привела додому та дала згоду на сексуальні домагання до доньки за 500 баксів.
 
Лише через багато років Демі змогла вибачити матері таку зраду, і то лише через те, що та була на той час смертельно хвора.
 
За спиною у цієї сильної жінки два складні шлюби з зірками кінематографа — «міцним горішком» Брюсом Уїллісом, з яким розлучилася через зраду, та солодкавим красунчиком Ештоном Кетчером, який був на 15 років молодшим за неї і через 8 років спільного життя знайшов молодшу партнерку.
 
Останнє розлучення стало особливо важким для жінки — знадобилися роки, аби відновити душевну рівновагу і впевненість у собі, адже сімейне життя з набагато молодшим за неї чоловіком вимагало від неї постійних жертв, аби «бути гідною» свого красунчика-партнера.
 
На­приклад, розповіла у своїй книжці актриса, колись у неї були проблеми з алкоголем (мабуть, батьківські гени далися взнаки), актриса лікувалася від цієї залежності, і саме Кетчер став причиною, що вона знову взялася за чарку: чоловік вважав, що сильні натури можуть встановити межу, за яку не перейдуть.
 
Щоб бути цікавою своєму партнеру і «сучасною», Демі навіть дала вмовити себе на груповий секс, та шлюб це не врятувало.
 
Своєю книжкою актриса ніби скинула з себе весь емоційний тягар, який носила в собі все життя. Тепер вона подорожує Америкою з промотуром своєї автобіографії.