На Черкащині 102 ветерани АТО одержали квартири

22.10.2019
На Черкащині  соціальна програма «Турбота», затверджена обласною радою, дала свої результати. Наразі 102 ветерани АТО, які проживають в області,  отримали власне житло. 
 
Про це повідомляє директор обласного департаменту соціального захисту населення Руслан Чикало.
 
Водночас, як інформує головне управління Держгеокадастру в Черкаській області, для забезпечення учасників АТО земельними ділянками тільки цьогоріч видано 1092 накази про надання дозволів на розробку проєктів відведення земельних ділянок орієнтовною площею понад 2163 гектари.
 
Наразі у власність ветеранам АТО передано 966 земельних ділянок загальною площею понад 1854 гектари.
 
Усього з початку реалізації ініціативи щодо надання землі захисникам України на Черкащині видано 9175 дозволів для розробки землевпорядної документації на загальну площу 16047,3 гектара — для ведення індивідуального садівництва та особистого селянського господарства,  наголошують в  управлінні Держгеокадастру в Черкаській області.
 
І додають, що нині в Шевченковому краї 7250 осіб із числа військовослужбовців, правоохоронців і членів їхніх родин уже отримали у власність за рахунок земель сільськогосподарського призначення державної власності земельні ділянки загальною площею 12738,2 гектара.