Місіс Каулітц: Хайді Клум вирішила взяти прізвище третього чоловіка

08.10.2019
Місіс Каулітц: Хайді Клум вирішила взяти прізвище третього чоловіка

Хайді Клум.

Всесвітньо відома модель Хайді Клум вирішила офіційно змінити прізвище.
 
 
Нагадаємо, взимку цього року зірка вийшла заміж за музиканта Тома Каулітца, а наприкінці літа пара зіграла весілля в Італії.
 
 
А тепер Хайді вирішила зробити ще один крок до міцного сімейного гніздечка — взяти прізвище чоловіка.
 
 
Як повідомляє видання The Blast, модель уже подала документи, аби змінити всім відоме Клум на Каулітц. 
 
Цікаво, що для знаменитості це буде не перша зміна прізвища. В минулому шлюбі зі співаком Сілом, за якого Хайді вийшла заміж у 2005 році, вона взяла його прізвище — Семюел. Правда, щоб зважитися на це, роздумувала аж чотири роки.
 
«Він давно мріяв, щоб я взяла його прізвище, — розповідала модель журналістам. — Чи буду я його використовувати в роботі, поки сказати важко. Справа в тому, що на моє старе прізвище оформлено надто багато документів, тому для колег я, швидше за все, залишуся Хайді Клум».
 
Мабуть, під час того «експерименту» зірка зрозуміла, що насправді нічого страшного в іншому прізвищі нема. Бо для всіх вона й так залишиться Хайді Клум, а чоловіку приємно. 
 
Для 46-річної Хайді це вже третій офіційний шлюб. З першим чоловіком, стилістом Ріком Піпіном, вона розлучилася через 6 років спільного життя.
 
А от із другим обранцем, менеджером «Формули-1» Флавіо Бріаторе, вона так і не встигла оформити офіційні стосунки, проте народила доньку Лені.
 
Від старшого на десять років британського співака Сіла Клум народила ще трьох дітей, проте спільні сини і донька не врятували шлюб.
 
Після цього Хайді стала будувати стосунки з молодшими чоловіками. Її Тому, наприклад, у вересні виповнилося лише 30 років. Але саме тепер, як зізнається знаменитість, вона по-справжньому щаслива.