Зірка українських серіалів Анна Сагайдачна народила первістка

04.10.2019
Зірка українських серіалів Анна Сагайдачна народила первістка

Анна Сагайдачна.

Зірка українських серіалів Анна Сагайдачна («Кріпосна», «В неділю вранці зілля копала», «40+, або Геометрія кохання», «Не можу забути тебе», «Жіночий лікар», «Маршрути долі») стала мамою.
 
 
У 30-річної актриси та її чоловіка Євгена Третяка місяць тому народився хлопчик. Прихильники Анни навіть не здогадувалися про її цікавий стан.
 
 
«Я не приховувала це від близького оточення, родичів і друзів. Але хай пробачать мені мої 28 тисяч підписників у «Інстаграмі» та інші прихильники, але це все-таки надто інтимна сімейна справа. Принаймні раніше я не готова була розповідати. Зараз уже можу цим поділитися з усіма», — цитує зірку видання Viva!
 
 
У серіалі «Кріпосна», другий сезон якого упродовж вересня демонстрував телеканал СТБ, глядачі не побачили жодного натяку на вагітність Анни.
 
Цікаво, що в «телемилі» їй теж довелося грати вагітну. Проте її героїні — панночці Наталі Дорошенко — судилося пережити серйозну драму: вона втратила ще не народжену дитину. На щастя, в реальному житті вагітність Ані проходила добре і закінчилася появою на світ бажаного синочка, якого назвали Тимуром. 
 
Надзвичайно тендітна Аня каже, що набрала за 9 місяців 11 кілограмів ваги. 10 із них скинула одразу після пологів, а ще кілограма позбулася впродовж тижня.
 
Тож її струнка фігура знову готова до корсетів і розкішних суконь. Чи вдягне їх актриса знову, в третьому сезоні? Адже наприкінці другого сезону її героїня постриглася в монахині... 
 
Нагадаємо, Анна родом із Харківщини, закінчила Київський національний університет театру і кіно імені Карпенка-Карого. З майбутнім чоловіком продюсером Євгеном Третяком познайомилася під час зйомок фільму Оксани Байрак «40+, або Геометрія кохання». Влітку минулого року пара побралася.