Лілія Подкопаєва втретє стала мамою: у олімпійської чемпіонки народилась донечка

27.09.2019
Лілія Подкопаєва втретє стала мамою: у олімпійської чемпіонки народилась донечка

Лілія Подкопаєва.

Олімпійська чемпіонка зі спортивної гімнастики 41-річна Лілія Подкопаєва втретє стала мамою.
 
 
Тиждень тому в одній з американських клінік (спортсменка вже тривалий час мешкає в Атланті) вона народила донечку.
 
 
Знімком із малям на руках просто з пологового будинку Лілія поділилась у своєму «Інстаграмі».
 
 
«Всесвіт» — саме так підписала фото спортсменка, а також додала хештеги «неймовірний момент», «кохання в повітрі» та «сильна дівчинка».
 
Батьком маляти є бізнесмен і колишній киянин Ігор Дубінський, з яким олімпійська чемпіонка познайомилася вже в Атланті. Нагадаємо, саме в цьому місті на Олімпіаді-1996  Подкопаєва здобула золоті медалі в абсолютній першості та вільних вправах.
 
«Я зараз можу сказати, що Атланта — моя золота і дорога і якоюсь мірою доленосна», — зізнавалася Ліля в одному зі своїх інтерв’ю. І ось — чергове «золото» долі — маленька донечка. 
 
Нагадаємо, спортсменка вже має двох старших дітей. У 2006 році разом із першим чоловіком, бізнесменом Тимофієм Нагорним, пара всиновила восьмимісячного хлопчика Вадима.
 
До цього гімнастка довгий час не могла самостійно народити дитину, тому зважилася на всиновлення. А вже за кілька місяців сталося диво: Лілія дізналася, що вагітна! У 2007 році вона народила доньку Кароліну.
 
Після розлучення батьків діти залишились жити з матір’ю. Згодом Подкопаєва вдруге вийшла заміж — за бізнесмена Віктора Костирка, але цей шлюб був нетривалим. Попри ці розчарування вона втретє зважилася на шлюб. І запевняє, що тепер почувається справді щасливою!