В Україні стартує показ британсько-американського політичного трилера «Державні таємниці»

18.09.2019
В Україні стартує показ британсько-американського політичного трилера «Державні таємниці»

Кіра Найтлі.

В українському прокаті стартує показ британсько-американського політичного трилера «Державні таємниці». Стрічка заснована на реальних подіях.
 
 
У 2003 році співробітниця британської розвідки Кетрін Ган оприлюднила секретну записку АНБ (підрозділ міноборони США).
 
 
У ній ішлося про змову високопосадовців США і Великобританії та незаконні дії, які передували вторгненню в Ірак. Публікація записки викликала справжній міжнародний скандал, а Кетрін Ган була арештована за обвинуваченням у розголошенні державної таємниці.
 
Роль спецагентки, якій доводиться робити нелегкий вибір між обов’язком і власною совістю, блискуче втілила на екрані Кіра Найтлі. 
 
А от у реальному житті актриса виявилася ще тим «партизаном». Адже Кіра нещодавно вдруге стала мамою, та своїм прихильникам про радісну подію й слова не сказала!
 
Зовсім випадково Кіру Найтлі та її чоловіка Джеймса Райтона, які прогулювалися з візочком для немовлят, уздрів на вулицях Лондона папараці та зазнімкував! Молода мама поки що ніяк не коментує цю інформацію, тому ні стать новонародженого маляти, ні ім’я наразі не відомі. 
 
Про вагітність 36-річної Кіри стало відомо в травні. Свій цікавий стан вона традиційно не коментувала, але чималий круглий животик, з яким актриса з’явилася на одному із заходів, говорив сам за себе. Нагадаємо, старшій донці пари — Еді — вже чотири роки.
 
Раніше актриса розповідала в своїх інтерв’ю, що поєднувати материнство і кіно їй допомагає «сильна група підтримки» — чудовий чоловік, мама і тесть.