Адель офіційно подала на розлучення зі своїм чоловіком

17.09.2019
Адель офіційно подала на розлучення зі своїм чоловіком

Адель.

Красуня, неймовірний талант, успішна та багата жінка — все це повною мірою стосується британської співачки Адель.
 
 
Народжена в бідному кварталі Лондона — Тоттенхемі, дівчина мала небагато шансів, що називається, вибитися в люди.
 
 
Проте дивовижний за тембром і силою голос, потужна харизма, а ще — бійцівський характер, без якого «на районі» просто не вижити, допомогли майбутній зірці стати тією, ким вона є сьогодні.
 
Мільйонні гонорари і тисячні зали та стадіони, перші сторінки «глянцю» і перші сходинки таблоїдів — це все реалії життя Аделі.
 
Утім... Постійні гастролі, напружений графік не дають співачці повною мірою насолодитися усіма перевагами, які надає зіркове життя.
 
Доводиться перекладати свої материнські обов’язки з догляду за 6-річним сином на няньок, бачитися з чоловіком вряди-годи, а все разом призводить до охолодження в стосунках. Ось і пара Адель — Саймон Конеккі не витримала випробувань. 
 
Уже з пів року ходили чутки, що по­дружжя розійшлося, проте офіційно про це не було заявлено. Думалося, що пара таки знайде в собі сили відновити стосунки. Та ось днями Адель таки подала на розлучення.
 
І ці п’ять місяців було витрачено не на роздуми, як гадалося, а на підготовчий процес, адже подружжю є що ділити.
 
Оскільки при одруженні не був підписаний шлюбний контракт, то Аделі довелося б ділитися з тепер уже колишнім чоловіком своїми статками, які вона заробляла важкою працею, а це — половина всього заробленого.
 
Тож 31-річна співачка підійшла до цього процесу з усією серйозністю: попрацювала з адвокатами і подала заяву в один із судів штату Каліфорнія, де в Адель є нерухомість, а також спільний із 45-річним Саймоном Конеккі бізнес.
 
Останній матиме право на половину зі 140 мільйонів фунтів стерлінгів дружини, а також на опіку над сином Анджело. 
 
От і гадай після цього, в чому секрет щастя: і краса є, і талант, і гроші, і слава, та втрачено найголовніше — сімейний затишок.