Періс Хілтон купує апартаменти на печерських Липках

13.09.2019
Періс Хілтон купує апартаменти на печерських Липках

Періс Хілтон.

Українські скоробагатьки можуть виконати будь-які свої забаганки, в тому числі й запросити золоту, в прямому й переносному значенні, світську левицю Періс Хілтон, аби та розважала їх на різних заходах.
 
 
Та, мабуть, не лише гроші привабили цю представницю американських «вершків» суспільства. Хтось тішить себе думкою, що це красоти нашої прекрасної і древньої столиці, та не будьмо наївними, Періс — доволі цинічна молода особа, що й дозволяє їй заробляти мільйони.
 
 
Тож, оцінивши ситуацію в нашій країні, вона дійшла висновку, що зростаюча за останні роки економіка, а також низькі ціни на нерухомість дозволять зробити капіталовкладення в Україні дуже вигідними в майбутньому. Тож спритна молодичка вирішила прикупити в Києві апартаменти за... 4,5 млн доларів! 
 
Для нас така сума звучить фантастично, та не для бізнеследі зі США. Резиденція, яка припала до смаку панні Хілтон, розташована на печерських Липках у житловому комплексі Linden.
 
Це — дворівневі апартаменти площею понад 500 кв. м. Позаяк Періс має намір проводити в Україні різноманітні заходи, в тому числі й міжнародні конкурси краси, то бувати в Києві вона планує не менше двох-трьох разів на рік.
 
Нагадаємо, що востаннє панна Хілтон була в Україні, у тому числі й у Львові, зі своїм нареченим — Крісом Зілка — навесні 2018 року, адже молодий чоловік запевняв, що його предки походять із Західної України. Періс навіть мала намір прикупити оздоровницю на Закарпатті, проте не склалося ні з курортом, ні з нареченим. Сподіватимемось, що цього разу все складеться.