20-річна Лілі-Роуз вийшла на червону доріжку зі своїм обранцем

06.09.2019
20-річна Лілі-Роуз вийшла на червону доріжку зі своїм обранцем

Лілі-Роуз Депп.

Нічого дивного, що діти зірок обирають собі ту саму зоряну доріжку в житті, що й батьки. Правда, не всім вдається не збочити в дорозі.
 
 
Та й приходиться доводити все життя, що ти не просто дитя, народжене зі срібною ложечкою в роті, а самодостатня особистість, варта уваги до власної персони.
 
 
Ось і 20-річна донька Ванесси Параді та Джонні Деппа — Лілі-Роуз — уже кілька років доводить усьому світу, що вона не просто нащадок зіркових батьків.
 
Дівчина досягла чималих успіхів на подіумі, хоча її зріст, як і в мами, не модельний — усього 160 см. Проте вона є представником модного Дому Chanel, а віднедавна — ще й актриса.
 
І грає не просто там у якихось другосортних фільмах. Так, днями панна Депп вийшла на червону доріжку Венеціанського кінофестивалю, де в парі з британським актором Робертом Паттісоном (зіркою «Сутінків») та американським — Тімоті Шаламе — представляла фільм «Король».
 
Ця картина сама по собі викликала чималий ажіотаж, адже історична драма від кінокомпанії Netflix розповідає про сходження короля Генріха V на престол після його батька-тирана. 
 
Та ще більше пожвавлення серед публіки спричинив вихід на червону доріжку Лілі-Роуз у парі з Тімоті Шаламе.
 
Що й казати — молоді люди мали чудовий вигляд: панна Депп була одягнута в ніжну сукню від «Шанель» (чом не скористатися «службовим» становищем?) кольору попелу троянди, а ось Шаламе одягнув оригінального крою костюм попелястого відтінку — ніби відтіняючи ніжний образ Лілі-Роуз.
 
Уже з рік ходять чутки про роман між молодими людьми, а цей вихід лише підлив оливи у вогонь. Тим паче що дівчина зіграла у фільмі кохану майбутнього короля — героя Тітоті, тож екранний роман цілком міг перерости у справжній.