Леді й джентельмени на дачі: голлівудськи зірки, які залюбки порпаються у землі

04.09.2019
Леді й джентельмени на дачі: голлівудськи зірки, які залюбки порпаються у землі

Фермерка Шеріл Кроу.

Слава та зоряний статус приносять гроші, але не завжди спокій душі та внутрішню рівновагу. Тож чимало зірок кіно і музичної сцени намагаються втекти з гамірного глянцевого Голлівуда кудись у спокійніше місце, наприклад, якесь ранчо. 
 
Так, Марк Руффало, який виконує головну роль в одному з кінохітів цього літа «Месники: Заключна гра», мешкає з дружиною та трьома дітьми на фермі площею 20 гектарів у графстві Салліван, штат Нью-Йорк, та обробляє землю. Австралійський актор Расселл Кроу, який здобув світову славу завдяки фільмам «Швидкий і мертвий», «Таємниці Лос-Анджелеса», «Гладіатор» та «Ігри розуму», мешкає на ранчо площею 200 гектарів в австралійській місцевості Нана Глен і вирощує там більше 700 голів худоби — биків скороспілої м’ясної породи абердино-ангууська. Зак Галіфіанакіс, зірка чоти­рьох фільмів з серії «Похмілля у Вегасі» та інших популярних комедій, живе на фермі площею 24 гектари у штаті Північна Кароліна. Як і належить коміку, він називає свою ферму «Фармагеддон». Але на цьому жарти і закінчуються, бо актор вирощує коней та тримає велику пасіку. Кріс Пратт — американський актор кіно та телебачення, найбільшу славу якому принесла роль Пітера Квілла у фільмі «Вартові галактики», публічно визнає, що акторський фах йому не до серця, а найбільше задоволення отримує від вирощування овець на своїй фермі та рибалки. Актор Хайден Крістенсен, герой фільму «Зоряні війни», придбав ферму поблизу Торонто в Канаді ще 2007 року. Спочатку вирощував на ній товстеньких паць, а пізніше перейшов на велику рогату худобу та коней. 
 
Але, виявляється, що й деякі голлівудські красуні не бояться зіпсувати манікюр та залюбки порпаються у землі. Дженніфер Еністон, відома за серіалом «Друзі», вирощує курей у своєму маєтку в Бель Ейр, штат Каліфорнія, та продає яйця. Вона розповіла бульварному часопису «Глоуб», що любить випити філіжанку кави в оточенні своїх курочок, бо вони «дуже соціальні». «Красива жінка» Джулія Робертс мешкає на своїй фермі в Санта Фе, штат Нью-Мехіко, і сама вирощує там органічну їжу. Ніколь Кідман та її чоловік Кіт Урбан поставили сільськогосподарське виробництво мало не на промислові рейки. Вони мають ферму площею 14 гектарів поблизу американського міста Нешвілл та іншу ферму площею 44 гектари в Австралії, де вирощують велику рогату худобу. Ще більший розмах у британської акторки Елізабет Херлі, яка на своїй фермі площею 160 гектарів в англійському графстві Глочестершир вирощує курей, гусей та іншу живність. Дженні Гарт — американська акторка, відома участю у серіалі «Беверлі Хіллз 90210», мешкає разом зі своїми трьо­ма дітьми на ранчо Лос Олівос у Каліфорнії в оточенні коней, собак та свиней. Американська «рок-королева», співачка, музикантка та композиторка Шеріл Кроу має не одну ферму, а цілих дві. На першій вирощує коней та має чудово обладнану студію звукозапису, щоб не втрачати момент, коли прийде натхнення. Іншу ферму, яка живиться винятково за рахунок сонячної енергії, вона придбала за 5,8 млн доларів для вирощування худоби.