Дівчина, яка не тоне: Для Карді Бі скандали — лише пальне для підтримання багаття успіху

21.08.2019
Дівчина, яка не тоне: Для Карді Бі скандали — лише пальне для підтримання багаття успіху

Карді Бі.

Нова зірка американської реп-сцени, співачка Карді Бі (Cardi B) в останні місяці скасувала низку концертів у зв’язку з ускладненнями після пластичних операцій. Але тепер із гордістю похвалилася «досягнутим результатом», як на словах, так і візуально. «Я не вмію плавати, тому накачала свої груди настільки, щоб вони тримали мене на воді», — написала Карді Бі в «Інстаграмі», що викликало лавину коментарів та навіть привернуло увагу серйозних ЗМІ. 
 
«Я ненавиджу відміняти концерти, оскільки люблю гроші. Я залежна від грошей. Я мала корекцію грудей та ліпосакцію (відкачування жиру. — Ред.) після народження доньки. Я скасувала концерти, які принесли б мені мільйони доларів, але здоров’я є здоров’я», — такі причини відміни концертів навела нещодавно 25-річна Карді Бі. 
 
Варто зазначити, що трохи більше року тому Карді Бі вже мала операцію зі збільшення грудей, але після того, як у неї та її чоловіка Оффсета, члена реп-тріо Migos, 10 липня минулого року народилась донька, яку вони назвали Культура (ну треба ж бодай якось пов’язати себе з культурою!), Карді Бі вирішила ще більше «вдосконалити» себе. Новими «високими досягненнями» вона вже встигла похвалитися на кількох показах моди, в «Інстаграмі» та у глянцевих виданнях. 
 
Карді Бі (справжнє ім’я та прізвище Белкаліс Марленіс Альмансар) демонструє те, що від неї вимагають жорсткі правилами шоу-бізнесу. Втім, до цього співачці не звикати, адже починала кар’єру як стриптизерка в клубах Нью-Йорка. Але, на відміну від більшості сестер по фаху, на цьому не зупинилась, стала прокладати собі шлях своїм «головним капіталом» спочатку на телебаченні, починаючи з 2015 року, а з 2017-го — і в музичному бізнесі.
 
Можна сказати, що в неї не лише «є чим дихати», а й співати. Бо музична кар’єра Карді Бі розвивалася напрочуд стрімко. Вже дебютний сингл з піснею Bodak Yellow у вересні 2017 року піднявся до першого місця американського хіт-параду, став потрійно платиновим. З піснею дебютантки таке сталося вперше з 1998 року. Та тільки вийшов другий сингл — і він потрапив на перше місце національного чарту. 
 
        18 січня минулого року Карді Бі стала першою жінкою в історії американської музичної індустрії з п’ятьма піснями в першій десятці американського хіт-параду. Випущений 6 квітня 2018 року дебютний альбом Карді Бі Invasion of Privacy («Порушення приватності») вже в перший день продажу здобув за кількістю проданих примірників статус золотого, надалі також зайняв перше місце в списку найкращих альбомів США. За свою коротку музичну кар’єру Карді Бі вже здобула низку найвищих музичних нагород США та Великої Британії (лише на «Греммі» вона номінувалася 7 разів та здобула одну перемогу, а часопис «Форбс» включив реперку до списку 100 найвливовіших жінок у музичному шоу-бізі). А в березні цього року з’явилося повідомлення, що Карді Бі ще й дебютує на великому екрані у фільмі Hustlers («Гастролери»), де її партнеркою буде інша відома співачка Дженніфер Лопес. 
 
Карді Бі народилася в неблагополучному районі Нью-Йорка — Бронксі, тому де б їй було набратися культури та засвоїти норми пристойної поведінки? Кепські манери так і пруть із дівчини. Це «дитя міських джунглів» то жбурне туфельку в співачку Ніккі Мінаж на Нью-Йоркському тижні моди, то нападе на двох жінок в стриптиз-клубі Нью-Йорка, як це сталося в серпні минулого року. Але це не заважає їй і надалі триматися на поверхні слави, хоча і з допомогою схожих на гандбольні м’ячі цицьок.