«Вибачте, але я спустошена»: Кейт Бланшетт вирішила завершити кар’єру

20.08.2019
«Вибачте, але я спустошена»: Кейт Бланшетт вирішила завершити кар’єру

Кейт Бланшетт.

Якщо віддаватися улюбленій справі до кінця, з повною віддачею, то настає так зване «вигорання».
 
Особливо це стосується акторів, лицедіїв, які перевтілюються в інших персон, влізають у їхню шкіру, а потім змушені буквально лікувати свої душі від депресій та емоційних зривів.
 
Щось подібне переживала відома ісландська співачка Бйорк після зйомок у фільмі фон Трієра «Та, що танцює у темряві» — зірка взяла дворічний «тайм-аут», щоб наповнити себе життям, настільки ця трагічна історія спустошила її серце.
 
Щось схоже, мабуть, переживає сьогодні й австралійська актриса Кейт Бланшетт — лауреатка двох «Оскарів», трьох «Золотих глобусів» та премії Гільдії кіноакторів США.
 
Завершивши нещодавно зйомки у фільмі «Куди ти поділась, Бернадетт?», 50-річна зірка повідала світу, що збирається залишити акторську кар’єру: «Мені пора зупинитись. Повністю. Абсолютно. Глядачі цілого світу, подивившись цей фільм, скажуть: «О, так. Прийшов час їй зупинитись». Вибачте, але я спустошена».
 
Нагадаємо, фільм, про який ідеться, розповідає про жінку, яка не хоче виходити з дому, ненавидить батьків однокласників своєї доньки, а одного разу просто зникає з дому. Тож донька вирушає на пошуки матері.
 
Сама Кейт Бланшетт також веде досить усамітнений спосіб життя. Для жовтої преси її персона просто прісна й нецікава, адже не дає жодних приводів для пліток та пересудів.
 
Ще в далекому 1997 р. після року знайомства актриса вийшла заміж за сценариста і режисера монтажу Ендрю Аптона — чоловіка, далекого від еталону краси, проте надійного й люблячого.
 
У пари — троє рідних синів, а в 2015-му подружжя удочерило ще й дівчинку. Тож актрисі не доведеться сумувати в добровільних домашніх «застінках». Зрештою, у кожного свій рецепт щастя.