Кеті Перрі звинуватили в сексуальних домаганнях

16.08.2019
Кеті Перрі звинуватили в сексуальних домаганнях

Кеті Перрі.

Останнім часом стало модним звинувачувати відомих, а тим більше зіркових особистостей у харасменті.
 
 
І якось так повелося, що на цю «недугу» хворіють переважно чоловіки.
 
 
Та ось нещодавній скандал із сексуальними домаганнями зачепив і представницю слабкої статі.
 
 
Такий собі Джош Клосс (модель, а тому людина тонкої, вразливої натури) звинуватив популярну американську співачку Кеті Перрі у тому, що, знімаючи кліп Teenage Dream, зірка приділяла йому надлишкову увагу. Інший би зрадів, якось відповів на загравання дівчини, якщо такі й були.
 
Та не таким виявився представник подіуму: цілих дев’ять років хлопець виношував думку про помсту за свою зганьблену честь.
 
І ось ця мить настала (чи то хлопець «дозрів» до помсти, чи гаманець панни Перрі за ці роки поважчав): Клосс заявив, що всі звикли до владних чоловіків, які пристають до слабких жінок, але, за словами моделі, й жінки можуть поводитись огидно.
 
А потім повідав сумну історію, як після першого знімального дня Кеті запросила його в стрип-клуб  і там привселюдно стягла з нього штани та спіднє, виставивши його жалюгідним в очах своїх друзів.
 
Чи додав такий душевний стриптиз пану Клоссу гідності й поваги, покаже час, а ось панна Перрі вирішила не коментувати цю плаксиву історію.
 
У подібних домаганнях нещодавно звинуватили й уславленого тенора — 78-річного Пласідо Домінго.
 
А оскільки випадки «харасменту» з його боку, за словами «жертв», трапилися десь років із 30 тому, то шанований у цілому світі співак галантно відповів, що вірить: усі його стосунки з жінками були взаємними та з доброї волі обох сторін. Ну що то значить іспанський кабальєро!