43-річна Міла Йовович утретє стане мамою

13.08.2019
43-річна Міла Йовович утретє стане мамою

Міла Йовович.

У Голлівуді — справжній бебі-бум! Услід за вагітною 52-річною Ніколь Кідман про свій «цікавий стан» повідомила й колишня киянка — 43-річна Міла Йовович.
 
 
Про це актриса написала на своїй сторінці в соцмережі та опублікувала фото з уже добре помітним животиком. Міла зізналася, що вже знає і стать майбутньої дитини. І це буде дівчинка! 
 
«Після того, як 13 тижнів тому я дізналася, що вагітна, в мене були змішані почуття — від повної радості до жаху. Через мій вік та втрату останньої вагітності я не хотіла надто прив’язуватися до цієї потенційної дитини. Останні кілька місяців ми жили мов на голках, очікуючи результатів тестів і проводячи більшу частину часу в кабінетах у лікарів», — написала актриса.
 
Побоювання знаменитості небезпідставні — два роки тому на терміні 4,5 місяця у Міли почалися передчасні пологи. Вона саме була на зйомках нового фільму, вагітність зберегти тоді не вдалося... 
 
Нагадаємо, що в Міли та її чоловіка, режисера Пола Андерсона вже підростають двоє дівчаток: 11-річна Евер Габо та 9-річна Дашиел Іден.
 
А за кілька місяців красунь у цій родині стане ще більше! За аналогією з відомим фільмом, який приніс Мілі всесвітню славу, новонароджена дівчинка стане «п’ятим елементом» у цій дружній родині.