52-річна НІколь Кідман чекає на поповнення

09.08.2019
52-річна НІколь Кідман чекає на поповнення

Ніколь Кідман.

Переважно про зірок пишуть, що вони, розлучилися чи поскандалили.
 
 
Наскільки ж приємні новини про те, що хтось чекає поповнення, адже що може бути прекрасніше за народження нового життя...
 
 
Ось і зірка світового, не побоїмося цього слова, масштабу Ніколь Кідман (серед ролей якої і принцеса Монако) ошелешила своїх прихильників новиною, що вони з чоловіком — музикантом Кітом Урбаном — очікують на поповнення.
 
Оце так новина, адже актрисі — 52 роки! Звісно, в такому віці важко завагітніти природним шляхом, тож Ніколь відважилася на ЕКО і була дуже здивована й потішена, що все вийшло з першого разу.
 
Нагадаємо, що у шлюбі з Урбаном Кідман народила двох прекрасних до­ньок — Сандей Роуз (у 41 рік!) та Фейт Маргарет (подейкують, що дитину виносила сурогатна мама).
 
Причому Сандей Роуз дивовижно нагадує маму і має такі ж золотисті кучері, Фейт же — копія батька. Пара пройшла через багато випробувань, але діти, мабуть, стали тим цементом, який скріпив їхній союз.
 
У попередньому шлюбі з Томом Крузом у Кідман не було власних дітей, тож вони всиновили двійко діток. Після розлучення діти висловили бажання залишитись із батьком, і ця звістка глибоко ранила Ніколь, тож вона перестала турбуватися їхньою долею. Подейкують, що «нові» і «старі» діти актриси навіть не знайомі між собою.