У Пакистані через падіння літака на житловий квартал загинули 17 людей

31.07.2019
У Пакистані через падіння літака на житловий квартал загинули 17 людей

Кількість жертв катастрофи може зрости.

Пакистанський військовий літак впав учора, 30 липня, о другій годині ночі за місцевим часом на житлове передмістя Равалпінді, повідомляє Сі-Ен-Ен.
 
 
За попередньою інформацією пакистанських рятувальних служб, внаслідок катастрофи загинули щонайменше 17 осіб, здебільшого — мешканці району.
 
 
Також повідомляють про 15 поранених. Чимало будинків унаслідок падіння крилатої машини зруйновані або ж пошкоджені.
 
 
Військовий літак здійснював навчальний політ і впав на околиці Равалпінді, де розташована також штаб-квартира пакистанської армії.
 
Після зіткнення машини з землею пролунав потужний ви­бух, у повітря здійнялась вогняна куля та спалахнула пожежа. Енергопостачання дільниці припинилось, тому рятувальні загони, які прибули на місце через 10 хвилин після катастрофи, були змушені працювати у темряві до світанку.
 
Під час розбирання руїн цивільним та військовим рятувальним службам вдалося виявити 12 тіл мешканців району та 5 тіл військових, включно з двома пілотами, які перебували на борту літака.
 
Також серед загиблих є два офіцери високого рангу пакистанської армії. Є побоювання, що кількість загиблих може зрости, оскільки більшість поранених перебувають у тяжкому чи критичному стані. 
 
Причину катастрофи встановлюють.