Українська зірка в Голлівуді Іванна Сахно відвідала Одеський кінофестиваль

23.07.2019
Українська зірка в Голлівуді Іванна Сахно відвідала Одеський кінофестиваль

Іванна Сахно.

Список українських кінозірочок у Голлівуді зростає.
 
 
Тепер до компанії Міли Куніс та Ольги Куриленко долучилася наша землячка, 21-річна Іванна Сахно, яка нещодавно приїхала на Батьківщину, на Міжнародний Одеський кінофестиваль.
 
 
Минулоріч Іванна знялася у великобюджетних блокбастерах — стрічці «Тихоокеанський рубіж-2» у ролі польської жінки-офіцера Вік, а також у комедії «Шпигун, який мене кинув», де зіграла роль російської найманої убивці.
 
 
Панна Сахно народилася у Києві в кінематографічній сім’ї (мама — режисер, а батько — оператор), тож вибір майбутньої професії не був надто складним, тим паче що ще в підлітковому віці, коли дівчина випадково опинилась на знімальному майданчику популярного на той час в Україні серіалу «Леся+Рома», їй запропонували зіграти роль племінниці героїв. Також Іванна зіграла в українському фільмі «Іван Сила». 
 
За рекомендацією свого першого мене­джера дівчина пішла навчатися до звичайної американської школи (паралельно навчаючись у київському ліцеї), аби «пірнути» в місцеву атмосферу, вивчити не лише мову, а й звички своїх однолітків. Через рік Іванна приїхала провідати рідних в Україну і саме потрапила в складний для країни час — Революцію гідності і... залишилась на Майдані (дівчині було на той час лише 16 років). Про свою громадянську позицію панна Сахно голосно заявляла і на Заході, виходячи, скажімо, з плакатом на вимогу визволення свого колеги по цеху Олега Сенцова на червону доріжку в Каннах.
 
Перебуваючи в Одесі на кінофе­стивалі, Іванна розповіла про свої перші кроки в Голлівуді, як складно було ходити на перші кастинги, небажання все життя грати в американських фільмах лише іноземок через вимову (адже дівчина прибула до США у підлітковому віці, а не в 5 років, як Міла Куніс, коли мову в себе всотуєш, як губка воду). Також актриса розповіла про зйомки блокбастера «Тихоокеанський рубіж: Повстання», які відбувалися в Австралії. Задля фільму доводилося займатися спортом по 4 години щодня, адже потрібно було набути бездоганної фізичної форми. Також Іванна розповіла, що менеджер радить не розмовляти якийсь час українською, навіть з рідними, аби виправити акцент. Проте, каже панна Сахно, від цього вона не перестане бути українкою.