Бредлі Купер та Леді Гага зійшлися після зйомок фільму «Зірка народилася»

16.07.2019
Бредлі Купер та Леді Гага зійшлися після зйомок фільму «Зірка народилася»

Те, що між зірками просто «хімія», яку вони чудово зіграли у фільмі «Зірка народилася», могло обдурити хіба що недосвідчених простачків, а досвідчені папараці вже давно полюють за Бредлі Купером та Леді Гагою, намагаючись зазнімкувати аж надто інтимні пози, погляди зірок, що засвідчують — це не просто гра.
 
Та й нещодавній розрив стосунків між Іриною Шейк та Купером підтверджують усі здогадки: пара таки розпалася. Подейкують, що донька Бредлі та Ірини, дворічна Лея, зараз проживає з батьком у Лос-Анджелесі, адже Шейк багато працює і її кар’єра стрімко летить угору.
 
А епатажна співачка Леді Гага тим часом уже освоює нову житлоплощу, як стверджують американські ЗМІ. Днями вона вже й речі свої перевезла в пент-хаус Бредлі, який він нещодавно придбав у Маямі. Дехто стверджує, що зірка навіть почала хазяйнувати в новій оселі: повикидала деталі інтер’єру та меблі, які могла придбати в новий будинок попередня господиня. І хоча пара продовжує приховувати свої стосунки від сторонніх очей, та всім уже зрозуміло — роман зірок перейшов на новий щабель.
 
Ще більшої інтриги в цю історію додала звістка про нібито «цікавий стан» Леді Гаги, адже виникає питання: хто насправді батько майбутньої дитини, оскільки ще донедавна співачка була заручена з Крістіаном Каріно і навіть збиралася виходити заміж.Та, зрештою, на те вони й зірки, аби створювати довкола себе галас і метушню: як кажуть, що б не говорили, аби не забували...