«Сеньйорита» зваблює: Камілу Кабелло і Шона Мендеса «засвітили» папараці

12.07.2019
«Сеньйорита» зваблює: Камілу Кабелло і Шона Мендеса «засвітили» папараці

Каміла Кабелло і Шон Мендес

Після виходу спільного кліпу «Сеньйорита» кубино-американської співачки Каміли Кабелло і канадського виконавця Шона Мендеса вся увага прихильників цього дуету була прикута до молодих людей. І як тут не задивлятися на цю парочку, якщо вони такі мімішні: поряд із високим і струнким 20-річним Шоном (1,87 см) дуже мило виглядає мініатюрна Камілла (1,57 см).
 
І хоча дівчина на два роки старша за співака, та цього не скажеш, дивлячись на цю Дюймовочку. Проте панна Кабелло, незважаючи на молодий вік, досить досвідчена серцеїдка. Чи то латиноамериканська кров дається взнаки, чи для піару це корисно, але з попереднім хлопцем вона розійшлася саме через небажання приховувати своє особисте життя.
 
Цього ж разу Каміла вдавала спочатку, що вони з Шоном просто друзі, морочачи голову журналістам. Та нещодавно їх помітили разом на щорічній вечірці Red White and Bootsy, де пара весь вечір трималася за руки, ніжно воркотіла, а потім і взагалі зникла у невідомому напрямку. А не так давно їх помітили, коли вони виходили разом із Paramount Coffee Project, що в Каліфорнії. Фотографи зафіксували, як молоді люди ніжно поводилися, весь час сміялися — усе це було схоже на побачення.
 
І не дивно, що в панни Кабелло багато спільного з Шоном Мендесом, адже в ньому також тече латинська, точніше португальська, кров, тож ментально вони можуть дуже підходити одне одному. Зрештою, це справа двох, а стороннім спостерігачам залишається лише насолоджуватися чудовою запальною музикою цих співаків, а також милуватися фото цієї красивої пари.