Крістіна Агілера з'явилась у провокативному вбранні на показі в Парижі

10.07.2019
Крістіна Агілера з'явилась у провокативному вбранні на показі в Парижі

Багато зірок живуть за принципом «хай пліткують, лиш би не забували», а часто і самі провокують ці плітки і пересуди. Днями американська поп-зірка Крістіна Агілера, на п’яти якої активно наступають молоді й активні зірочки, вирішила привернути до своєї персони увагу, і їй це таки вдалося.
 
Співачка любить бувати і часто приїздить на всілякі покази мод у Парижі. І цього разу вона не проминула нагоди відвідати Тиждень високої моди в столиці всіх кутюр’є. Та цього разу прихід Крістіни на шоу-показ колекції нідерландських кутюр’є Viktor & Rolf викликав не лише обговорення, а й бурхливу реакцію її провокативним нарядом.
 
Те, що Агілера любить епатаж, а ще більше — збурювати публіку своїми незвичними костюмами, відомо її прихильникам давно, але цього разу співачка викликала просто фурор (зі знаком «+» чи «-» — визначати кожному персонально).
 
Зазвичай почесні гості показів одягають вбрання авторів колекцій, які демонструватимуть на цих показах, тож Крістіна прибула на шоу в довгому ніжно-пудровому тренчі з прозорої тканини. Та фішкою цього витвору дизайнерського мистецтва стали... букви, що прикрашали цей легкий плащик. Власне, не букви, а те, яке посилання вони в собі несли: на прозорій тканині різнокольорово пістрявів матюкливий напис «F* this, i’m going to Paris», що в пристойному перекладі означає «До дідька все, я їду в Париж».
 
Подібний аутфіт (цілісний образ, вигляд. — Ред.) цілком пасує панянці Агілері, адже ірландсько-еквадорський коктейль у її крові видає ще й не такі «бульбашки», а сама вона досить гостра на язичок, тож цей напис повністю гармоніює з її натурою.
 
Того ж таки дня співачка відвідала ще один показ мод — на цей раз Жана Поля Готьє, у вбранні якого, відповідно до заведених правил, вона й була одягнена: на Крістіні було плаття з корсетом, яке облягало її фігуру, що місцями нагадувала обриси Кім Кардаш’ян, а на ногах були чорні ботфорти. Що казати, вміє поп-зірка звернути на себе увагу — як не смаком, то бодай епатажем.