Нікі Мінаж зібралась заміж за колишнього засудженого за зґвалтування неповнолітньої та вбивство

03.07.2019
Нікі Мінаж зібралась заміж за колишнього засудженого за зґвалтування неповнолітньої та вбивство

Нікі Мінаж.

Кажуть, що ім’я «програмує» подальше життя її носія. Мабуть, Нікі Мінаж — відома й популярна в США і не тільки реп-виконавиця, справжнє ім’я якої Оніка Таня Мараж, — і не підозрювала, що таке популярне в Росії ім’я Таня накладе і на її життя сильний відбиток.
 
Народившись у малесенькій острівній країні Карибського басейну — Тринідад і Тобаго, маленька Оніка зазнала і злиднів, і, що найгірше, домашнього насильства, коли батько (до речі, в жилах якого тече індійсько-африкансько-тринідадська кров), підвладний алкогольній залежності, влаштовував сімейні сварки, бив маму дівчинки, через що Оніка вимушена була іноді цілі ночі просиджувати в машині.
 
Чи думала вона в той час про відому в Росії приказку, що б’є — отже, любить? Матуся майбутньої зірки вже тоді зрозуміла наслідки подібної любові, тож забрала дівчинку в Квінс (один із районів Нью-Йорка. — Ред.), подалі від татуся.
 
Проте минули роки, а Нікі Мінаж не зробила висновків із уроків, які в дитинстві їй дав батько. Нещодавно 36-річна співачка повідомила своїх прихильників, що збирається заміж за свого коханого — 41-річного Кеннета Петті, з яким зустрічається десь пів року.
 
Що насторожує (але, мабуть, не саму наречену — як кажуть: любов зла...), бойфренд Нікі — ще той «фрукт»: у 1995 році Кеннета засудили за зґвалтування неповнолітньої, а в 2002-му — дали 7 років за вбивство.
 
Співачка ж просто світиться від щастя і на одному ток-шоу повідомила, що давно хотіла відгуляти весілля і вони з бойфрендом уже отримали ліцензію на укладання шлюбу і вже ведуть підготовку до весільної церемонії. Залишається сподіватися, що доля буде милостивою до неї.