99 знаків: у Тернополі живе чоловік iз дивними ім’ям та прізвищем

25.06.2019
99 знаків: у Тернополі живе чоловік iз дивними ім’ям та прізвищем

Паспорт iз дивним іменем i прізвищем. (Фото з сайта 0352.ua.)

Справді немає меж у самовираженні і захисті свободи вибору! У Тернополі проживає 35-річний чоловік, який своїм ім’ям та прізвищем може гарантовано претендувати на номінацію у знаменитій Книзі рекордів Гіннесса.
 
 
Наразі запис у його паспорті (не «зламайте» очі!) виглядає так — Бронівогневладислав-Едуардолеонардоконстантинослав Володимиренклименжільєнко-Громинревинградинтеменко. 
 
 
На жаль, не вдалося поспілкуватися з батьками чоловіка, щоб дізнатися, чому вони свого часу дали синові дуже незвичайне ім’я, однак раніше воно все-таки було набагато простішим і коротшим — дивіться на фото.
 
Після цього власник змінював його вже кілька разів, однак щоразу — в бік ускладнення і подовження, а не навпаки. 
 
Як пояснив він нещодавно в короткому інтерв’ю місцевому телеканалу Т1, робив це з метою показати, що має право на особистий вибір.
 
«Батьки в мене це забирали і цькували мене, і далі продовжують це робити не напряму», — додав молодий чоловік під час розмови з журналістом.
 
А також пояснив, що його довжелезні ім’я і прізвище — аж ніяк не довільний набір випадкових слів, а продумана комбінація, де частини «грім» та «град», приміром, означають спробу дати опір усьому. 
 
Варто зауважити, що Бронік (так скорочено називають його друзі та близькі) має вищу освіту і працює.