Тато і Бонні йдуть у сад: у прокат вийшла четверта «Історія іграшок» із голосами телеведучого і співачки

25.06.2019
Тато і Бонні йдуть у сад: у прокат вийшла четверта «Історія іграшок» із голосами телеведучого і співачки

Нові пригоди улюблених героїв. (Ілюстрацію надано B&H film distribution.)

Вуді, Базз та вся банда друзів, створених Disney-Pixar, у новій «Історії іграшок 4», що вийшла в український прокат 20 червня, опиняється у нових реаліях.
 
 
Зокрема, Бонні готується до нового етапу життя — дитячого садка, йти в який спочатку не бажає. Режисер чергових анімаційних пригод Джош Кулі, знайомий глядачам як співсценарист анімації про Радість і Печальку «Думками навиворіт».
 
 
Нагадаємо, в 1995 році перший фільм франшизи «Історія іграшок» став найкасовішим фільмом року та був номінований на 3 премії «Оскар» та 2 премії «Золотий глобус». Чотири роки потому «Історія іграшок-2» побила всі рекорди касових зборів у США, Великобританії та Японії.
 
А також отримала статуетку «Золотий глобус» у номінації найкращий фільм — комедія або мюзикл. «Історія іграшок-3», що вийшла на екрани в 2010 році, отримала 2 статуетки «Оскар» за «Кращий анімаційний повнометражний фільм» та «Найкраща пісня». А також статуетки «Золотий глобус» та «BAFTA» в номінації «Кращий анімаційний фільм».
 
Окрім захопливого для дітей (та й дорослих) сюжету, «Історія іграшок-4» — це і нові голоси героїв в українському дубляжі. Олександра Заріцька, солістка гурту Kazka, озвучила нову героїню — офіцершу Смішанку Мак-Веснянку.
 
«Це мій перший досвід і для мене він дуже хвилюючий, — поділилася співачка. — Обожнюю мультики, не пропускаю новеньких релізів, передивляюся старі хіти разом iз сестрами чи друзями. Мені не раз казали, що маю неординарний, іноді трохи дитячий, а іноді «мультяшний» голос, тому була надзвичайно щаслива, коли отримала роль».
Телеведучий Григорій Решетнік подарував свій голос татові головної героїні Бонні. (До речі, на дубляжну сесію він приходив з улюбленими іграшками своїх синів).
 
«Мені не раз доводилося дублювати різні фільми, але «Історія іграшок-4» — мій дебют в анімації, — розповів Григорій Решетнік. — Я надзвичайно радий, що такий шанс з’явився. Пам’ятаю, як дивився попередні частини і навіть мріяти не міг, що колись подарую свій голос одному з героїв такої великої та улюбленої в усьому світі історії про Вуді, Базза та інших. Мій персонаж дуже класний, мегапозитивний, він постійно намагається щось робити для своєї родини, адже дуже її любить. Те, як він комунікує з донькою, як підтримує її в усьому, намагається змiцнити її віру в диво, це справді безцінно».