14-річна донька Моніки Белуччі розпочала кар'єру моделі

21.06.2019
14-річна донька Моніки Белуччі розпочала кар'єру моделі

Діва Кассель.

Як кажуть, яблуко від яблуні... Але чомусь ми звикли сприймати цю приказку саме в негативній конотації.
 
 
А насправді ж бувають дуже позитивні приклади: скажімо, сімейних династій, коли діти обирають шлях батьків і продовжують хороші традиції.
 
 
Так, старша донька незрівнянної (і талантом, але ще більше красою) італійської акторки Моніки Белуччі та французького кіноактора Венсана Касселя — Діва Кассель — вирішила почати свій творчий шлях спочатку з подіуму.
 
Нещодавно вона знялася у фотосесії для рекламної кампанії бренду Dolce&Gabbana. 14-річна дівчина на італійських вуличках позувала у цнотливо-білосніжній мереживній сукні, вражаючи своєю вродою, що явно передалася їй від мами, на яку вона дивовижно схожа, та розкішним пишним волоссям.
 
А днями Діву Кассель можна було побачити на показі чоловічої колекції від Будинку Dolce&Gabbana, куди дівчина прийшла сама — без супроводу мами чи когось із друзів.
 
Папараці зазнімкували юнку в стильному образі: чорні вузькі брюки та короткий атласний піджак доповнював звабливий червоний гіпюровий топ. Занадто сміливий образ, як для підлітка, але ж південні красуні дорослішають рано.
 
Діва Кассель також виглядає трохи старшою за свій вік: чи то розлучення батьків (яке відбулося в 2013 р. після довгих і щасливих років подружнього життя Моніки та Венсана) посприяло ранньому дорослішанню, чи так природа розпорядилася, проте дівчина цілком може скласти конкуренцію професійним моделям, яким уже зараз варто остерігатись такої підростаючої зміни.