У Черкасах під час побутової пожежі врятували двох дітей і їхнього батька

14.06.2019
У Черкасах під час побутової пожежі врятували двох дітей і їхнього батька

Врятована малеча разом зі своїми рятувальниками. (Фото надане прес-службою Головного управління ДСНС у Черкаській області.)

Сталася ця пожежа в багатоповерхівці по вулиці Нижня Горова у Черкасах.
 
 
«Про пожежу до служби порятунку повідомили сусіди, які побачили дим із вікон квартири на 3-му поверсі. Ще до прибуття на місце події пожежників люди намагалися потрапити до квартири, проте їм ніхто не відповідав», — розповідають «УМ» у Черкаському обласному управлінні ДСНС.
 
 
Вогонь гасили два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини, які оперативно прибули за вказаною сусідами адресою.
 
«До квартири дісталися по автодрабині. Через вікно ввійшли до помешкання, у якому знайшли двох малолітніх дітей, 2018 року народження, та їхнього 38-річного батька, який міцно спав. Після евакуації у безпечне місце дітей та чоловіка оглянули лікарі швидкої медичної допомоги, після чого госпіталізували їх до лікарні», — повідомляють рятувальники.
 
Наразі малюки та глава родини почуваються добре. А причиною пожежі стало підгоряння їжі на газовій плиті.
 
«Завдяки пильності сусідів та оперативності рятувальників удалося врятувати життя трьох людей», — підсумовують у Черкаському обласному управлінні ДСНС.