Черкаський студент виборов «срібло» на чемпіонаті кулінарного мистецтва в Києві

11.06.2019
Черкаський студент виборов «срібло» на чемпіонаті кулінарного мистецтва в Києві

Заслужена нагорода Ярослава Недбайла.

З високою нагородою повернувся до Черкас юний шеф-кухар Ярослав Недбайло з Чемпіонату України з кулінарного мистецтва в Києві.
 
 
Чемпіонат за суддівства міжнародного журі проводиться для популяризації творчих досягнень, втілення креативних ідей і відкриття нових талантів у ресторанній сфері. У фаховій боротьбі із сильними суперниками хлопцю вдалося вибороти «срібло». 
 
 
Ярослав навчається у Черкаському вищому професійному училищі і до конкурсу його готувала викладач Любов Булатецька. Тож на чемпіонаті талановитий учень приготував не лише смачну, а й оригінальну страву і став другим у номінації «Основна страва з м’яса». А оцінювали його майстерність компетентне журі шеф-кухарів з України, Німеччини, Сербії та Білорусі.
 
«Наш Ярослав і раніше виступав достойно на конкурсах, здобуваючи перемоги. У цьому величезна заслуга і його самого, і наших викладачів та майстрів, які працюють з учнями, зокрема, Любові Володимирівни Булатецької», — розповіла «УМ» директорка Черкаського вищого професійного училища Алла Азізова.
 
За словами Алли Михайлівни, училище пишається і своїми учнями, а їх нині навчається майже 500 осіб, і своїми випускниками, яких готує і які успішно працюють у галузі харчової індустрії, у торгівлі, у ресторанному сервісі країни.