Слава з гурту «НеАнгели» розлучається

11.06.2019
Слава з гурту «НеАнгели» розлучається

Вже не пара...

Завжди сумно дізнаватися, що ще одна пара стоїть на порозі розлучення, тим більше коли подружжя має діток.
 
 
Адже одна справа — коли дорослі люди вирішують свою доля, і зовсім інша — якщо за дітей хтось із дорослих вирішує: з ким вони будуть жити, скільки разів на місяць бачитимуться з татом чи мамою, як і з ким проводитимуть свої канікули.
 
 
Так, нещодавно стало відомо, що одна з учасниць гурту «НеАнгели» Слава Камінська розлучається (її чоловік — хірург Едгар Камінський — подав документи до суду), а ще зов­сім недавно пару бачили удвох — щасливих і безтурботних, коли вони відпочивали у США, а згодом — разом із дітками святили паски на Великдень, але вже на концерт Монатіка 1 червня подружжя прийшло поодинці. 
 
Поки що подружня пара Едгар і Слава не коментує причини, що спонукають до розлучення і сам факт його, але є підтвердження, що документи надійшли в Подільський районний суд ще 19 квітня і записані в реєстрі справ (а 22 квітня, на Пасху, нагадаємо, сім’я Камінських, ніби нічого не сталося, позувала з донькою Лаурою та сином Леоном на камеру), а вже 12 червня має відбутися судове засідання.
 
Про те, що подружжя Камінських переживає нелегкі часи, пліткували давно. Тим паче що Едгар півтора року тому вже подавав на розлучення, але спільними зусиллями їм вдалося подолати труднощі у стосунках.
 
Саме тоді Слава розповідала ЗМІ, що вони з Едгаром дуже різні та й виховувалися у різних сім’ях: вона — запальна і темпераментна, він — стриманий і спокійний, те, що для неї норма, для нього — табу.
 
Багатьом здається, що протилежності притягуються, але це тільки у фізиці — в житті часто буває все з точністю до навпаки. Ось вам і докази філософської теорії щодо боротьби і єдності протилежностей...