Дженіфер Лопес збирається заміж у сукні від Valentino на Багамах — ЗМІ

04.06.2019
Дженіфер Лопес збирається заміж у сукні від Valentino на Багамах — ЗМІ

Дженіфер піде під вінець вчетверте.

Дженіфер Лопес, яка два місяці тому повідомила про свої заручини з бой-френдом Алексом Родрігесом, готується відсвяткувати важливу подію «по-багатому».
 
 
У ЗМІ просочилася інформація, що церемонія відбудеться на Багамах, а плаття співачка замовила у відомого бренду Valentino. Можна лишень уявити, в яку суму обійдеться наряд нареченої, якщо тільки за торт Джей Ло готова викласти 50 тисяч доларів!
 
 
Словом, гульня обіцяє бути однією з найрозкішніших і найдорожчих цьогоріч у світі шоу-бізнесу. 
 
 
Для Лопес, яка в липні відсвяткує 50-річчя, це буде вже четвертий шлюб. Зірка виховує 11-річних двійнят від попередніх стосунків зі співаком Марком Ентоні. У 43-річного бейсболіста Алекса Родрігеса — за плечима один шлюб та двоє дітей.
 
Пара познайомилася 14 років тому, проте іскра між ними проскочила значно пізніше: зустрічатися Джей та Алекс почали лише в 2017-му. 
 
Офіційну пропозицію руки і серця Родрігес зробив своїй коханій у березні цього року. Тоді в своєму «Інстаграмі» Лопес виклала знімок обручки.
 
А її наречений поділився спільним фото, яке підписав: «Вона сказала «Так». Одначе про офіційну дату весілля пара поки що не повідомила.
 
«Джей попросила не називати дату, хоча день вже призначений. Весілля однозначно буде помпезним», — розповіла близька подруга Лопес виданню Gal Post.