Співачка Ольга Полякова зібралась у політику

30.05.2019
Співачка Ольга Полякова зібралась у політику

Оля Полякова готується заспівати з парламентської трибуни.

Співачка Оля Полякова створює власну партію. Таку гучну заяву артистка, яка досі мала єдину визначну відзнаку — найдовші ноги в українському шоу-бізнесі, зробила під час доповіді на Форумі жіночого партнерства.
 
 
За словами Полякової, це буде жіноча партія, адже жінки — могутня рушійна сила, яка в Україні досі незаслужено перебуває поза політикою. 
 
 
За словами Полякової, вона не торпедуватиме події: її нова політична сила не буде представлена на дострокових виборах до парламенту влітку цього року. Мовляв, спочатку треба «розкрутити» партію та дати зрозуміти виборцям, що це не жарти. «А тим, хто буде сміятися, хочу сказати: у нас уже був кандидат у президенти, з якого всі сміялися, а тепер він — президент України», — натякнула співачка на колегу по цеху Зеленського. 
 
«До мене зверталися різні політики, пропонували місця у своїх списках. Я відмовилася. Я не хочу грати за чужими правилами. Я не хочу бути статистом і кнопкодавом. Мені необхідний досвід!» — цитує співачку сайт «ТСН».
 
У записаному ролику для свого ютуб-каналу артистка додала, що обирає назву для своєї партії. Якщо назвати її Полякової Олі Партія, то складеться досить провокаційна абревіатура ПОПА, а якщо додати слово «жіноча», то вийде фактично те ж саме місце, тільки брутальніше звучатиме. Є й серйозніші назви, Полякова закликала голосувати за них або ж пропонувати свої ідеї.