Молодята Потап і Настя одразу після весілля поїхали в романтичну подорож

29.05.2019
Молодята Потап і Настя одразу після весілля поїхали в романтичну подорож

На турецькому пляжі.

Новоспечене подружжя Потап і Настя Каменських одразу після весілля вирушили в романтичну подорож.
 
 
Свій медовий місяць молодята вирішили провести на одному з турецьких курортів.
 
 
Перші знімки зі свого відпочинку пара вже виклала в «Інстаграмі». На них подружжя не приховує своїх почуттів — обіймаються і п’ють шампанське просто на пляжі, а красуня наречена не приховує ще й своїх розкішних форм — Потап «наклацав» безліч світлин Насті просто в купальнику. 
 
 
Потап і Настя. 
 
Нагадаємо, пара несподівано побралася просто посеред минулого тижня — у четвер, 23 травня. Щоправда, несподівано це було лише для шанувальників Потапа і Насті. Бо молодята до останньої миті намагалися тримали все в таємниці.
 
Аж доки не підвів один із друзів, натякнувши журналістам, що готується грандіозне весілля, підготовка до якого теж проходила в цілковитій секретності. Чутки, які стали ширитися миттєво, пара не підтверджувала і не спростовувала, чим ще більше підливала олії в огонь інтриги.
 
Вже перед самісіньким весіллям 38-річний Потап зізнався, що одружується з колишньою партнеркою по дуету. Та виклав у мережу кліп-зізнання у коханні «Константа». 
 
Чутки про романтичні стосунки в дуеті «Потап і Настя» виникали впродовж 13 років його існування постійно. Проте обоє заперечували, що між ними є щось більше, ніж робота. До того ж Олексій Потапенко (Потап) був одружений з продюсеркою Іриною Горовою, з якою виховували спільного сина.
 
У 2016 році стало відомо, що пара розлучилася, і чутки про «шури-мури» з Каменських зароїлися з новою силою. Але за рік шоу-бізнес сколихнула новина: Потап і Настя ставлять дует на паузу та розпочинають сольну кар’єру — кожен окремо.
 
Розчаровані шанувальники втирали сльо­зи недовго, бо творча пауза зрештою допомогла обом розібратися у своїх почуттях. Тепер Потап і Настя знову разом. Та чи повернеться на сцену їхній дует — про це обоє мовчать.
 
Знайомі пари тільки натякають: можливо, але не зараз. Адже 32-річній Насті вже давно пора подумати про нащадків.