«Ядерна зима» світу моди Анна Вінтур прогнозує рік під гаслом самовираження

08.05.2019
«Ядерна зима» світу моди Анна Вінтур прогнозує рік під гаслом самовираження

Ви знаєте, що носить диявол? Ну звісно ж, «Прада». Щодо цього нас просвітив голлівудський однойменний фільм про гуру моди — Анну Вінтур.
 
 
Це не жінка, а ходяча енциклопедія про минуле, сьогодення і прийдешні тренди світу моди.
 
 
Ще юнкою, навчаючись в університеті, вона захопилася цим неймовірним, як для неї, всесвітом і вивчала все, що лишень пов’язане з ним. На сьогодні ця жінка — визнаний усіма професіонал своєї справи, і журнал Vogue, головним редактором якого вона є вже багато років, є справжньою біблією для модників і модниць усього світу.
 
За залізний характер пані Вінтур позаочі називають «ядерна зима», проте її заслуги у світі моди визнані всіма, а Британська Корона навіть нагородила її титулом дама-командор ордена Британської імперії.   
 
Днями, в переддень щорічного балу Met Gala — 2019 Інституту костюма, який традиційно проводять у нью-йоркському Метрополітен-музеї і де на червоній доріжці можна завжди побачити екстравагантні костюми та зірок першої величини, Анна Вінтур розповіла про цікавинки цьогорічного балу, в чому будуть одягнені селебрітіз, про нові тренди цього року на своєму YouTube-каналі.
 
«Енциклопедія моди» вважає, що цей рік пройде під гаслом самовираження, демонстрації індивідуальності.
 
Також вона сподівається побачити на червоній доріжці, що веде до Метрополітен-музею, щось скандальне, сміливе і водночас смішне, адже мода — це завжди виклик. Запитання, як редактор Vogue  складає списки запрошених на Met Gala, «ядерна зима» залишила без відповіді.
 
Як кажуть, у жінці завжди має бути якась загадка, проте Анна Вінтур — суцільна загадка. Мабуть, цим вона завжди і приковує до себе і своєї роботи увагу тисяч і навіть мільйонів поціновувачів високого стилю.