Виконавець ролі Фредді Меркюрі у «Богемській рапсодії» Рамі Малек зіграє у славнозвісній бондіані

03.05.2019
Виконавець ролі Фредді Меркюрі у «Богемській рапсодії» Рамі Малек зіграє у славнозвісній бондіані

Рамі Малек

2020 рік стане ювілейним у бондіані, адже саме наступного року вийде 25-й фільм про супергероя Джеймса Бонда, відомого в народі, як Агент 007.
 
 
І хоча виконавець кількох попередніх «версій» славнозвісного шпигуна Деніел Крейг заявляв, що краще розіб’є склянку, а її уламками поріже собі вени, але не буде більше грати Джеймса Бонда, настільки йому остогид цей персонаж, проте контракт зі студіє MGM та хороший гонорар зробили свою справу і таки наступним супергероєм буде Крейг.
 
 
А ось негідником, який псуватиме кров та нерви головного героя бондіани, стане найкращий актор року та новоспечений оскароносець Рамі Малек, який зіграв славнозвісного Фредді Меркюрі у «Богемській рапсодії».
 
37-річний актор обіцяє, що його кіногерой додасть роботи відомому шпигуну. Крісло ж нового режисера багаторічної фільмографії про славнозвісного агента посів Кері Фукунага, який зняв фільм «Джейн Ейр» та серіал «Справжній детектив».
 
Серед зірок «Бонда-25» будуть також Далі Бенсалах, Лашана Лінч, Ана Де Армас, Девід Денчик і Біллі Магнуссен, які нещодавно влаштували собі вечірку на острові Ямайка.
 
Рамі Малека також чекали на цій забаві, але актор був зайнятий на зйомках у Нью-Йорку, тож не зміг приєднатися до колег по акторському цеху.
 
Відомо, що бондіану зніматимуть на півдні Італії, в місті Матера, куди вже прибув «десант» із 500 осіб, які зайняті підготовкою до цих зйомок.
 
Також відомо, що 25-й фільм про Джеймса Бонда отримав робочу назву Shatterhand — це псевдонім Ернста Ставро Блофельда, героя, якого вигадав письменник Ян Флемінг — літературний батько Джеймса Бонда.
 
До речі, знаменитий Агент 007 у новому фільмі вже не буде кататися на спортивних авто — цього разу супершпигуну приготували крутий електромобіль марки «Астон Мартін».