Журнал People обрав найвродливішу жінку

26.04.2019
Журнал People обрав найвродливішу жінку

Дженніфер Гарнер.

Кожен уявляє найкрасивішу жінку по-своєму.
 
 
Для когось це гламурна кицюня, розодіта в хутра, лелітки, блискітки та іншу мішуру (як у дитинстві ми розфарбовували принцес у книжечках-розмальовках).
 
 
Та краса буває й іншою, і це нам показав глянцевий журнал, нагородивши титулом жінку, яка не лише приваблива зовні, а й має чималий бекграунд за плечима.
 
 
Адже визнана найкрасивішою жінкою актриса Дженніфер Гарнер не лише знана кінозірка, успішна бізнесвумен, яка випускає екологічно чисті харчові продукти для дітей, а ще й займається доброчинністю. Так, вона бере участь у русі Save the Children, який допомагає дітям.
 
Актриса зізнається, що в дитинстві батько ніколи не хвалив її за красу, тому що віддавав перевагу іншим здобуткам своїх трьох дітей — гарна поведінка, хороші успіхи у навчанні були тими критеріями, за якими він «судив» своїх дітей.
 
За наполяганням батька Дженніфер вступила до університету на хімічний факультет, але після кількох років навчання тяга до мистецтва взяла гору, і дівчина пішла навчатися «на артистку». Успіхи на ниві лицедій­ства, безумовно, потішили батьків, адже за її плечима вже купа суперуспішних ролей і нагород.
 
У повсякденному житті визнана красуня віддає перевагу стилю кежуал, любить носити джинси та футболки, адже так практичніше. А вечірнє вбрання вона приберігає для врочистостей, яких у її житті також дос­татньо.