Подружжя Джолі-Пітт офіційно оформило розлучення

17.04.2019
Подружжя Джолі-Пітт офіційно оформило розлучення

Анджеліна Джолі.

Це тільки в голлівудських фільмах завжди буває хепі-енд і красуня виходить заміж за принца.
 
 
Та правду писав поет: «Все романы на свадьбах кончают недаром, потому что не знают, что делать с героем потом».
 
 
На днях закінчився красивий роман Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, за яким, без перебільшення, спостерігав мало не весь світ, — пара офіційно розлучилася.
 
 
І хоча ще купа питань залишилася невирішеними (у тому числі щодо опіки над дітьми та майнові питання), тепер уже колишні чоловік та дружина заявили, що вони емоційно «вигоріли» і хочуть поставити нарешті крапку у своїх стосунках.
 
Подейкують, що Енжі всі ці три роки (це довше, ніж офіційно тривав їхній шлюб) намагалася повернути чоловіка.
 
Інші ж стверджують, що за ці роки у кожного з подружжя були романи (у Джолі — з британським мільярдером, у Пітта — чи то з колишньою, Джен Аністон, чи то з Шарліз Терон). Як би там не було, хепі-енду не сталося.
 
Нагадаємо, на час знайомства пари у далекому вже 2005 р. на знімальному майданчику комедійного бойовика «Містер і місіс Сміт» (який, до слова, мав шалену популярність і зібрав у прокаті майже півмільярда доларів) Бред Пітт був щасливо одружений із Дженніфер Аністон.
 
Але зустріч із фатальною жінкою зруйнувала його шлюб.
 
А далі були, як здавалося усім, казкові будні закоханої пари, яка то всиновлювала дітей, то народжувала власних, знімалася у фільмах, займалася доброчинністю.
 
Наразі у пари шестеро дітей — троє біологічних та троє всиновлених, доля яких ще неясна, адже пара намагається проводити всі консультації щодо опіки конфіденційно.